900 g jablek
skořice
cukr (Fruktopur)
Drobenka:
150 g špaldové mouky
100 g pohankové mouky
50 g cukru (Fruktopuru)
170 g másla
Nakrájet jablka na kostičky (můžete ale nemusíte loupat), dát do zapékací mísy a posypat skořicí a cukrem, pořádně promíchat.
Pak si udělat drobenku ze 150 g špaldové mouky, 100 g pohankové mouky, 50 g cukru (fruktopuru) a 170 g másla ..
Drobenkou jablka posypat a vložit do vyhřáté trouby .. pekla jsem v té naší bláznivce od oka na střední teplotu cca 20 minut
http://www.pazitka.cz/dezert/jablecny-crumble/
Autor: Karol89 (Karol Tišerová) | |
Datum vložení: 25.11.2015 13:50 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz