3 žloutky
2-3 lžíce cukru krupice
250 ml smetany na šlehání
2 lžíce vanilkového pudinkového prášku
trochu rumu
200 g kysané smetany
čerstvé jahody
Žloutky s cukrem metlou ušleháme v páře na hustou pěnu.Pomalu přiléváme smetanu a stále šleháme, přidáme pudink a vaříme dohusta.Nakonec vmícháme rum. Vlijeme do pohárů. Necháme vychladnout a přidáme kysanou smetanu a jahody.
Autor: RubyRom (Romana Rubášová ( Važanská ))) | |
Datum vložení: 13.07.2021 08:42 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz