TopRecepty.cz

Čokoládový mousse z Francie


Čokoládový mousse z Francie

Suroviny

1 litr smetany 30%
400 g tmavé čokolády
200 g čerstvého ovoce nebo kompotovaného ovoce

Postup

Smetanu a čokoládu společně ohřejeme.Pak vše rozmixujeme ponorným mixérem.Do druhého dne necháme hmotu vychladit a poté ji vyšleháme do pěny.Touto pěnou pak naplníme skleničky nebo misky.Mousse dozdobíme čerstvým nebo kompotovaným ovocem.

autor Autor: bambula1
Datum vložení Datum vložení: 05.07.2011 10:16

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz