TopRecepty.cz

Jahodové carpaccio


Jahodové carpaccio

Suroviny

250 g jahody
balzamikový krém (nebo balzamiková redukce)
50 g tmavá čokoláda
2 kopečky zmrzliny
smetana ke šlehání (na ozdobu)

Postup

Omyté jahody nakrájíme na tenké plátky a rozložíme na talířek.Zakápneme balzamikovým krémem.Doplníme podle chuti ušlehanou šlehačkou, zmrzlinou a hoblinkami tmavé čokolády.

Poznámka

Balzamikovou redukci jsem dělala poprvé a jsem nadšená. Konzistence medu a sladkokyselá chuť. S jahodami úžasný kontrast :-p Vyzkoušejte :) Balzamikový krém - já jsem ho nesehnala, takže jsem na mírném plamenu povařila trochu balzamikového octa do zhoustnutí (hustota řidšího medu) a nechala vychladnout.

autor Autor: zizala (Jaroslava Oumarová)
Datum vložení Datum vložení: 20.06.2012 18:23

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2025 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

Všeobecné obchodní podmínky | Zásady ochrany soukromí | Cookies zásady

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.cz