TopRecepty.cz

Sladká pomerančová kůra


Sladká pomerančová kůra

Suroviny

slupky z pomerančů
voda
cukr

Postup

Slupky dáme do studené vody a necháme 5-7dni luhovat. Vodu denně měníme.
Po čase je voda stále čistější a slupky měkké a nasáklé vodou. V tu dobu jsou připravené.

Připravené slupky scedíme, nakrájíme, zasypeme krystalovým cukrem (měla jsem slupky z pěti pomerančů a dala jsem 250 g cukru) a dáme vařit (vodu to pustí samo). Cukr se rozpustí a vaříme na prudkém ohni dokud se všechna tekutina nevyvaří.
Poté přisypeme ještě trochu práškového cukru a dáme vychladnout a ještě vychladnuté trochu posypeme práškovým cukrem a promícháme.

Poznámka

Dají se použít místo kandovaného ovoce, ale můžete je klidně pojídat jen tak :)
Ještě je dobré obalit je v čokoládě.

autor Autor: Kamili (Kamila Říhová)
Datum vložení Datum vložení: 10.02.2013 19:59

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2025 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

Všeobecné obchodní podmínky | Zásady ochrany soukromí | Cookies zásady

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.cz