500 g jahod
250 g ovesné smetany - 13%
obilné mléko OvesMilk
vanilková fruktosa na dochucení
Jahody opláchneme, odkrojíme stopky a nakrájíme na tenké plátky. Obilné smetany jsou husté, proto smetanu rozředíme s mlékem tak, abychom získali konzistenci podobnou klasické mléčné smetaně. Jahody zalijeme smetanou a případně dosladíme. Necháme v lednici odležet alespoň 3hod.
http://www.facebook.com/dlabemesmishkou
![]() |
Autor: DlabemeZdrave (Mishka) |
![]() |
Datum vložení: 05.04.2013 18:23 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2025 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz
Všeobecné obchodní podmínky | Zásady ochrany soukromí | Cookies zásady