500 ml hotové pařížské šlehačky
2/3 plechovky Salka (nezkaramelizovaného)
200 ml zakysané smetany
50 g jemně nastrouhané kvalitní čokolády (hořká nebo mléčná, může být i více)
Pařížskou šlehačku ušleháme dotuha, salko smícháme s čokoládou a zakysanou smetanou. Vše pak opatrně, velmi pozvolna promícháme. Vlijeme do misky, zakryjeme folií, uložíme do mrazáku a 4x po půlhodině promícháme.
Pro lepší konzistenci 15 minut před podáváním vyjmeme z mrazáku a necháme povolit.
![]() |
Autor: danielle72 (Daniela) |
![]() |
Datum vložení: 20.07.2013 15:44 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2025 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz
Všeobecné obchodní podmínky | Zásady ochrany soukromí | Cookies zásady