TopRecepty.cz

Nepečený Lotus řez s krémem mascarpone


Nepečený Lotus řez s krémem mascarpone

Suroviny

3 balení (po 250 g) sušenek Lotus
400 g smetany ke šlehání
400 g mascarpone
1-2 vanilkové cukry
1 lžička rumu
Na posypání:
150 g rumových perníčků
1-2 lžíce mletých oříšků

Postup

Šlehačky, mascarpone, cukr a rum vyšleháme do hustého krému. Všechny suroviny musí mít stejnou teplotu.Připravíme vhodnou misku nebo pekáček (20x20 cm) a vyložíme ho potravinovou fólií.První řadu vyskládáme sušenkami, následuje krém, pak sušenky, a opakujeme až do spotřebování všech surovin. Poslední vrstva je tenká vrstva krému.Rumové perníčky rozmixujeme, smícháme s ořechy a posypeme jimi povrch moučníku.Pekáček zakryjeme alobalem nebo fólií a dáme na noc vychladit.

autor Autor: mika59
Datum vložení Datum vložení: 06.05.2018 22:55

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz