TopRecepty.cz

Kávová zmrzlina 2


Kávová zmrzlina 2

Suroviny

300 ml smetany na šlehání
150 g kondenzovaného mléka
2 lžíce rozpustné kávy (Nescafé espresso)
2 lžíce kávového likéru

Postup

Všechny suroviny smícháme.Vše společně vyšleháme dotuha.Zmrzlinu dáme alespoň na 6 hodin do mrazáku.

Poznámka

Mírně upraveno podle originálního receptu Nigelly Lawson. V původním receptu bylo 175 g kondenzovaného mléka.
Použil jsem Nescafé espresso, které je narozdíl od Nescafé classic jemnější.
Likér zajistí, že se ve zmrzlině nevytvoří ledové krystalky.

autor Autor: Miquel
Datum vložení Datum vložení: 06.05.2015 08:34

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz