1 velká Margot -čokoláda
3 přesnídávky
200 ml oleje
1 vanilkový cukr
300 g cukru moučky
400 g polohrubé mouky
3 vejce
1 lžička sody
1 lžíce kakaa
1. Do mísy nastrouháme Margot, přesnídávky a šleháme. Při šlehání přidáváme ostatní suroviny.
2. Vzniklé těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme asi 30 minut při 170°.
Hotový moučník můžeme buď potřít polevou nebo marmeládou. Skvělý je ale s rybízem, takže potřebujeme: marmeládu
1 vanilkový pudink
želé
Postup: Vychladlou buchtu potřeme marmeládou. Podle návodu uvaříme pudink a když je vlažný nalijeme ho na buchtu. Rybíz rozprostřeme na vrstvě pudinku. Želé připravíme podle návodu a nalijeme na rybíz.
Autor: gwenush | |
Datum vložení: 09.08.2010 09:24 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz