TopRecepty.cz

Hruška na červeném víně


Hruška na červeném víně

Suroviny

2 hrušky
citron
celá skořice
hřebíček 2 ks
červené víno
cukr podle chuti
Na ozdobu:
kompotované višně
lístky máty

Postup

Hrušky oloupeme a dáme je do kastrůlku vcelku. zalijeme červeným vínem, tak, aby byly potopené. přidáme citronovou šťávu, cukr, koření a přiklopíme pokličkou. vaříme asi 30-40 minut, podle tvrdosti hrušek. Během vaření hrušky obracíme.Hrušky musí být měkké, ale ne rozvařené. Před podáváním hrušku rozkrojíme. Ozdobíme kompotovanými višněmi a lístky máty.

autor Autor: RubyRom (Romana Rubášová ( Važanská )))
Datum vložení Datum vložení: 30.01.2018 16:46

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2023 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz